Beeks Buiten verbindt

Beeks Buiten 20-04-2020

Op deze pagina staan de plannen waar je niet meer over mee kunt praten. Ze zijn uitgevoerd, gestopt of de periode waarin je mee kon praten is voorbij.

Je kon meedenken over een mogelijke nieuwe woonbuurt Beeks Buiten.

10 vertrekpunten voor verdere ontwikkeling

Ruim 500 inwoners van Prinsenbeek en geïnteresseerden in Beeks Buiten hebben meegedacht over de ontwikkeling van een mogelijke nieuwe woonbuurt ten westen van Prinsenbeeks. Ondanks corona zijn daarvoor verschillende kanalen en activiteiten ingezet. En dat bleek zeer waardevol. Op basis van de opgehaalde inbreng en de analyse van de resultaten, hebben de initiatiefnemers van Beeks Buiten een tiental vertrekpunten op papier gezet voor de eventuele verdere ontwikkeling van de woonbuurt.

Cruciale thema’s en vertrekpunten

Inwoners en geïnteresseerden van Beeks Buiten hebben verschillende thema’s ingebracht die voor hen cruciaal zijn om rekening mee te houden in de verdere ontwikkeling van Beeks Buiten. Als initiatiefnemers nemen we de omgeving serieus als meepratende partner bij het vormgeven van Beeks Buiten. Dat betekent niet dat aan elke individuele wens gehoor kan worden gegeven. Maar het betekent wel dat we wensen en belangen zorgvuldig afwegen. Op basis van de inbreng de afgelopen maanden, hebben we de volgende 10 vertrekpunten opgesteld. Deze vertrekpunten vormen samen met de uitkomsten uit verschillende haalbaarheidsonderzoeken de basis voor een ontwikkelvisie en conceptverkaveling voor Beeks Buiten. Deze stukken bieden we ter beoordeling aan, aan de gemeente Breda. 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen